TOP TOURS je osnovan 1989 godine, a danas predstavlja jednu od vodećih putničkih agencija u Srbiji. U poslednjih dvadeset i osam godina dokazali smo da smo jedni od lidera na međunarodnom turističkom tržištu i to kao stabilan i korektan partner zbog dobro razvijenih poslovnih odnosa sa više od 30 poznatih turoperatora u svetu i zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu i saradnji u oblasti turističkih usluga. Naš tim poseduje paket visoko kvalifikovanih turističkih usluga .Usluge koje smo spremni da ponudimo i sprovedemo:

Generic placeholder image

GRUPNE I INDIVIDUALNE ODMORE U INOSTRANSTVU Sa posebnom pažnjom TOP TOURS bira smeštaj, transfer, vodiče i sve ono što je neophodno za odmor iz snova. PONUDE SRBIJE NA INOSTRANIM TRŽIŠTIMA ZA IDIVIDUALCE I GRUPNE ARANŽMANE, KRSTARENJA, PROMOTIVNI DOMAĆI TURIZAM. Pružamo mogućnost korisnicima naših usluga da otkriju i da se dive lepotama naše zemlje i da učestvuju u socijalno-kulturnim manifestacijama specifčnim za svaki region.

Generic placeholder image

ŠKOLOVANJE SREDNJOŠKOLACA U AMERICI, AKADEMSKE STUDIJE I KRATKI PROGRAMI U EVROPI I AMERICI Pružanjem usluga putovanja i školovanja studentima i mladima, školska godina u američkim školama postaće vam nezaboravna i ostati u divnom sećanju na nova iskustva koja ćete steći tokom boravka u američkoj porodici. PUTOVANJA PO ZEMLJI I INOSTRANSTVU, TRANSFERE I VODIČE, PRODAJU AVIO KARATA. MI OSTAJEMO LOJALNI: „VISOKOM KVALITETU NAŠIH USLUGA, GOSTOPRIMSTVU I POVERENJU.“

Generic placeholder image